Home

Viikko 3, päivä 1

11.05.2010

Maanantai oli tylsä ja harmaa päivä. Onneksi sitä piristi lempijumppani combatic 😀 Kyllä siellä taas hiki lensi ja syke nousi. Ohjelmana oli miksaus kevään aikana olleista ohjelmista. Tunnin jälkeen oli aika rauhallinen ja seesteinen olo, olin vissiin saanut mätkittyä kaikki työaggressioni pois.

En muista, milloin me oltiin viimeksi käyty kaupassa, meillä ei ollut kerrassaan mitään kotona. Kauppaan piti mennä nälkäisenä, jumpan jälkeen. Grrrraaaah! Ihan hyvät eväät sieltä kuitenkin tuli valituksi. Eilen syötiin sitten nopeaa kebab-salaattia. Mun mielestä siitä tuli jopa aika hyvää. Katsoin kylläkin vasta kotona kebabin energiasisällön ja meinasin jättää koko suikaleet syömättä. Melkein 300kcal/100g ja 20 % rasvaa. Nyt niitä suikaleita on vielä puoli pussia pakastimessa jäljellä. Tarvii varmaan joskus tehdä pizzaa niistä, jos en muuta käyttöä keksi.

Tämä työviikko tulee olemaan vähän tynkä, sillä pidän perjantaina lomapäivän. Miehellä on myös vapaata ja nyt yritämmekin keksiä jotain kivaa tekemistä noille vapaapäiville. Lämmintäkin on luvassa, jee 🙂 Vähän onkin alkanut kyllästyttää tuo harmaa taivas.

Tänään treenikalenterissa joko juoksua tai pyöräilyä. Iltaruuaksi naudanpihviä ja vihanneksia.

Eilisen kalorit 1650kcal
Combatic 500kcal

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s