Home

Viikko 2, päivät 1-2

04.05.2010

Sokeri on pahaa. Miksi en suostu uskomaan sitä? Se olo, mikä sokerinsyöntiä seuraa, yörh! En viitsinyt masennuttaa itseäni aamulla vaa’alla, olis voinut olla itku lähellä. Combatic, menkat + sokeri = hirveä turvotus. Näkyy ainakin naamassa. Muusta vartalosta en tiedä, kun teen tänään kirjoitushommia kotosalla, enkä ole saanut edes yöpaitaa riisuttua.

Eilen sain kenkätilaukseni haettua. Kaikki kengät vaikuttivat ihan kivoilta. Vähän kyllä hirvittää, kuinka osaan kävellä korkeilla koroilla.. Muutama askel ruskeilla sandaaleilla tuntui kuitenkin sujuvan melko hyvin. Kengissä on yllätyksekseni todella hyvä vaimennus kantapäässä ja päkiässä, joten niillä voi ehkä ihan oikeastikin kävellä 🙂 Nämä olivat kalleimmat kengät koko tilauksesta, vähän yli 20e.

Toiset korkkarit olivat punaiset slingbackit peeptoella. Todella kauniit kengät, mutta vähän kyllä arveluttaa tuo koron kapeus. Kaiketi niilläkin oppii kävelemään, kunhan harjoittelee. Ja ennemminkin ajattelin käyttää noita kenkiä jossain juhlissa tai muissa hienommissa tilaisuuksissa, missä ei ole todennäköistä joutua kävelemään puolimaratonia. Ja hinta oli seitsemän euroa ja rapiat

Kolmannet kengät olivat punaiset, matalat, nahkaiset loaferit. Näiden kanssa vähän joudun miettimään, että pidänkö vai en. Tarvitsen kyllä kesäksi kengät, joilla voin oikeasti kävellä mutta näissä kengissä on eräs ikävä ominaisuus. Kantapää nousee vähän liian korkealle ja ainakin aluksi kävelyyn pitää varautua rakkolaastarilla. Kengät ovat kyllä muuten oikein hyvät ja hienot, ja sopivat täydellisesti punaisen nahkalaukkuni kanssa (mikä siis oli syy, miksi hamstrasin punaisia kenkiä kesäksi). Luultavasti pidän kengät ja yritän totutella kävelemään niillä pikkuhiljaa.

Tänään en välttämättä ehdi harrastaa mitään liikuntaa, en ainakaan aio ottaa stressiä jos en ehdi. Yritän keksiä miehelleni jonkin kivan yllätyksen, kun hän tänään tulee kotiin. Erosimme lauantaina ikävissä merkeissä, emmekä ole sen jälkeen nähneet toisiamme. Hänellä on tänään työhaastattelu, jonka jälkeen hän vihdoin tulee kotiin. Nyt vain pitäisi keksiä, että mistä ihmeestä hän voisi ilahtua?! Hyvästä ruuasta nyt ainakin.

Mainokset

2 Responses to “Viikko 2, päivät 1-2”

  1. Outi Says:

    Nuo turvotusajat on niin ikäviä. Tosin nyt täytyy kertoa, että olin itse tärkeässä paikassa tiistaina ja sen piti olla se kaikkein muhkein turvotuspäivä koko kuukaudesta. No, päätin tehdä kertakaikkiaan kaikkeni turvotuksen hävittämiseksi ja join edellisenä päivänä kuppitolkulla vihreää teetä. Se toimi! Tein toki muutakin, mutta tuo oli ainut konsti, joka oli uusi. En minä ennen ole juuri uskonut vihreän teen voimaan, mutta nyt on kai pakko.

    Kivoja uusia kenkiä. 🙂

    • fantti Says:

      Hyvä että tepsi! Minä en ole kai ikinä edes maistanut vihreää teetä. Valkoista teetä maistoin talvella ja se oli aika hirveää.. En oikein tykkää muusta teestä, kuin perus earl grey:sta.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s