Home

Missä mennään

27.04.2010

Viikonloppuna oli periaatteessa ihan mukavaa. Lauantaina kävimme teatterissa katsomassa Arthur Millerin kirjoittaman draaman Tulikoe. Teos kertoo Salemin kylässä tapahtuneista noitavainoista 1600-luvun lopulla. Esitys oli juuri sellainen, mitä sana teatteri tuo minulle mieleen: mahtipontista möykkäystä ja tarpeeksi yksinkertainen tarina. Esitys oli kuitenkin ihan mukiinmenevä, vaikka välillä tahaton komiikka vähän häiritsikin.

Tulikoe

Teatterin väliajalla syötiin pienet kakkupalat, vadelmatorttua ja porkkanapiirakkaa. Molemmat olivat hyviä (no ylläri). Teatterin jälkeen pistäydyimme vielä ravintola Sohvissa happy hourilla yksillä.

Sunnuntaina kävimme aamupäivällä pyöräilemässä kaupungilla. Tarkoituksenamme oli käydä täyttämässä polkupyöränrenkaat huoltoasemalla. Korjasin oman sisäkumini avokin avustuksella ja se on ainakin tähän asti pelittänyt ihan mukavasti. Viivyimme pyörälenkillä reilun tunnin, jona aikana saimmekin kunnon hikitreenin. Kaikki jyväskyläläiset varmaan tietää, millainen ylämäki on edessä, kun lähtee Savelasta Kypärämäkeen… niin, me nostettiin siinä vähän sykettä 🙂 Iltapäivällä käytiin sitten vielä Amarillossa syömässä. Ruoka oli todella hyvää, ja viini myös. Jälkkäriksi haettiin kaupasta avokille jäätelöä ja mulle valkosuklaata. Että ei kyllä vajetta tullut sunnuntailta sitten millään!

Miksi viikonloppu oli periaatteessa ihan mukava? Koska siihen mahtui myös negatiivisia asioita. Mutta toivon mukaan niitä ei tarvitse enää miettiä, ja asiat menevät vastaisuudessa positiivisempaan suuntaan.

Nyt muuten selvisi, miksi jotkut eivät ole saaneet kommenttejaan läpi. WordPress on näköjään ihan itse suodattanut osan kommenteista (aika isonkin osan!) ja nyt vasta löysin monta ihanaa kommenttia! Täytyy ruveta jatkossa seuraamaan myös tuota ”roskapostia”.

Kuva

Mainokset

4 Responses to “Missä mennään”

 1. Sari Says:

  Testaillaan nyt kommentointia.

 2. Menja Says:

  Nonni, johan sitä onki ihmetelty, että minne ne kommentoinnit välistä tuppaa katomaan. Hyvä että mysteeri selvisi 🙂

  Ihan hurja määrä sulla muuten tulee liikuntaa, reipasta! Joka päivälle melkeinpä jotaki jaksat touhuta. Täällä vetää sohva tai kotona touhottaminen ihan liikaa. (Pitäis hommata se koira, kissatyttöjen kanssa ulkoilu kun nyt on mitä on :)) Ja kaikesta löhöämisestä huolimatta nettiyhteyksiä ei tuu käytettyä ollenkaan tarpeeksi. Koska niin se vaan menee, että mitä enemmän täällä seilailee, sen enemmän saa itsestäänkin irti elämäntaparemontin saralla. Aika tehdä asialle jotain?

  • fantti Says:

   Mä ihan oikeasti tykkään liikunnasta ja varsinkin näin keväällä on ihanaa ulkoilla (kävellen, juosten tai pyöräillen). Mutta kyllä minunkin pitää välillä taistella löhöyshimoa vastaan, kun joksus vain ei jaksaisi lähteä sohvalta. Yleensä harrastankin liikuntaa joko aamulla tai suoraan töiden jälkeen, koska jos mä saan istahtaa hetkeksi, niin siitä ei niin vain enää lähdetäkään… 😀

   Toivottavasti sä saat nyt tsempin päälle, hyvä alku on jo se, että oot palannut linjoille!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s