Home

Päivä 2, viikko 1

21.04.2010

Kiloklubin pallerot kaikki vihreitä, kaloreita vain 1324kcal, liikuntana vain n. 40min kävelylenkki.

Eipä muistunut kauppareissulla mieleen ostaa uutta sisäkumia, vaikka vartavasten katsoin renkaasta kokomerkinnän. Hedelmiä sen sijaan ostettiin: appelsiineja, päärynöitä, viinirypäleitä ja vesimelonia. Kaikista tykkään tosi paljon! Appelsiinitkin tuntuivat olevan tosi mehukasta sorttia 🙂 Lihatiskiltä hamstrattiin muutama paketti punaisella lapulla olleita lampaan ulkofilepakkauksia sekä yksi porsaan sisäfile. Siinähän sitä on muutamalle päivälle ruokaa. Eilen oli iltaruokana naudanpaistia ja uunijuureksia.

******

Illalla suunnitelmissa mennä pitkälle sauvakävelylenkille.

Mainokset

5 Responses to “Päivä 2, viikko 1”

 1. Outi Says:

  Kotisolmut on kova paikka, been there. Ne asiat seuraa mukana kaiken päivää ja minulta myös menevät yöunet, jos kotiasiat ei ole kunnossa. Yhtään en osaa neuvoa ja auttaa, mutta toivottavasti sauvakävelyllä tuulettuu tunteet ja ajatukset niin, että mitä ikinä edessään näkeekään, näkyy jotenkin selkeämmin.

  • fantti Says:

   Onneksi olen tällaista tempperamenttista sorttia, että leimahdan hetkessä, mutta myös unohdan mielipahan aika nopeasti. Olen todella huono hautomaan kokemiani vääryyksiä ja esim. mykkäkoulu ei minulta onnistu lainkaan. Mutta toisaalta, sopimattomat riidat saattavat palata mieleeni seuraavalla riitelykerralla, jolloin mielipahani saattaa olla kaksinkertainen.. Vaikeita nämä asiat ovat.

   Sauvakävely toimi kyllä hyvänä stressinpurkamisena. Kädet olivat vielä hieman jäykät maanantaisen combaticin jäljiltä, joten hyvää teki niillekin saada vähän liikettä 🙂

 2. mari Says:

  Ehkäpä sun kannattais myös lukea se Olivian juttu, josta postauksessani jauhoin 😉 Siitä voi varmaan löytyä jotain ajatuksia tuohon sun omaan tilanteeseen.

  Ei vaan kuulosta kovin normaalilta tuollanen käytös mieheltä. Vaikka se on nyt tuollasella henkisellä asteella, niin paraneeko se siitä ikinä? Kuulostais jotenkin siltä, että sillä miehellä on selvä syy taustalla miksi se käyttäytyy noin (no onhan aina joku syy taustalla, kun ihminen käyttäytyy jotenkin), mutta onko se syy sitten joku narsistinen, mustasukkasuus, huono itsetunto vai mikä..? Sillä paha mieli ja huono olo jostain omasta asiastaan (epäonnistuminen jollain elämän osa-alueella) ja purkaa sen suhun käyttäytymällä lapsellisemmin ku 3-vuotias tenava?

  Oli mikä oli, ei sun tarvi tuommosta katella. Se on se pointti. Jos se mies ei halua asioita sun kans selvittää, niin eihän sun tarvi sitä oottelemaankaan.

  Pääsin taas tuohon aiheeseen mikä ei tapahu sormia napsauttamalla, vaan vaatii sulta kaiken rohkeuden ja voimat. Tosin tuo nykynenkin tilanne vaatii sun kaikki voimat, joten haluaisitko käyttää niitä voimias johonkin tuottavampaan kuin tuollaseen kiukutteluun?

  Haluaisin vaan kannustaa tekemään elämästä parempaa, kun siihen ei pysty kukaan muu ku sinä ite 🙂

  Onkohan turhan radikaali kommentti, kun en tiiä onko tuo vaan tän viikon juttu vai useammin tapahtuvaa 😛

  • fantti Says:

   Kiitos oikein hyvästä kommentista.

   Tosiaan, tämä tilanne toistuu jokaikinen kerta, kun jostain riitelemme. Onneksi sentään riitelemme suht harvakseltaan, nyt on vain ollut joku ihme kiukkukausi varmaan molemmilla…

   Tosi hyvä huomio tuo, että jos kerran kaikki voimat kuluu, niin nehän voisi yhtä hyvin kuluttaa johonkin rakentavaan. Pahinta tässä on se, että näissä riitatilanteissa mies tuntuu muuttuvan ihan eri henkilöksi. En pysty seuraamaan hänen järjen juoksuaan lainkaan, ja olemme niin eri aaltopituuksilla, kuin vain voi olla.

   Olen kyllä keskustellut tästä asiasta miehen kanssa riitojen ulkopuolella ja silloin hän osaa olla hyvinkin ymmärtäväinen, reilu ja aikuinen. Varsinaisessa riitatilanteessa hän vaikuttaa tuntevan itsensä todella uhatuksi ja haavoittuvaksi, ja ehkä sen vuoksi hyökkää ennen kuin antaa minulle tilaisuuden hyökätä.

   Vaikeita juttuja joo. Olen yrittänyt hoitaa nämä asiat sillä lailla, etten itse vajoaisi samalle tasolle mutta toisinaan se on mahdotonta. Ja jatkossa taidan noudattaa sitä linjaa, etten ala väkisin selittelemään mitään tai vaatimaan riidan selvittelyä. Jospa mies muutaman kerran jälkeen huomaisi oman käytöksensä järjettömyyden.

   Olivia onkin kotona odottamassa lukemista, olen päässyt vasta puoleen väliin lehteä 🙂

   • mari Says:

    Hyvähyvä! 🙂

    Mun mies ilmotti viis vuotta sitten, että hänen mielestään mykkäkoulu ja mököttäminen on lapsellista joten ei oo tullu paljon harrastettua, koska tuolla puheella se teki aika selväks sen, että mun on aivan turha tehä kumpaakaan noista, koska ei vaikuta sen mieleen millään tavalla. Paitsi, että se ajattelis mun olevan lapsellinen.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s