Home

Talviloma

12.03.2010

Nyt alkaa perjantain osalta olla työpäivä paketissa. Opetushommat loppuivat tältä keväältä, sille pienet *tap tap*! Kaikkia työhommiani en saanut tehdyksi, mutta eipä se työ tekemällä lopu. Ja onpahan jotain minkä pariin palata loman jälkeen. En kyllä luultavastikaan ajattele tästä asiasta lainkaan näin positiiviseen sävyyn loman loputtua.

Kohta suuntaan tästä step-aerobicin kautta kotiin pakkaushommiin. Eilen aloiteltiin jo vähän, mutta ”yllättäen” puolet vaatteista oli vielä pesemättöminä likapyykkikorissa. Hyvä siis, että jo eilen aloitettiin. Meikäläinen olisi sitten varmaan käynyt ostamassa cittarista 7 paria sukkia, jos vasta tänään olisin alkanut miettiä pakkausjuttuja.

Seuraavaksi asia, joka tuskin kiinnostaa ketään muuta kuin minua. Vaihdoin ehkäisypillerimerkkiä. Ennen söin Cerazetteja, nyt vaihdoin Mini Pilleihin. Eilen oli ensimmäinen ilta, kun söin uuden pillerin. Vähän hirvittää kyllä, kun noissa uusissa pilsuissa on unohdusaika vain 2 tuntia kun vanhoissa se oli jopa 12 tuntia. Toisaalta hyvä tässä vaiheessa elämää opetella ottamaan se nappi täsmällisesti samaan aikaan joka päivä, kun kaikki edelliset pillerit ovat mahdollistaneet ”kunhan kerran päivässä syö”-ajattelutavan.  Ehkäpä tämän täsmällisemmän vuorokausirytmin ansiosta muutun muutenkin seesteisemmäksi ihmiseksi? Toivossa on hyvä elää.

Paino on tämän viikon ollut kovin kiltisti 85 kiloa. Loistavaa! Olen syönyt keskimäärin 1700 kaloria päivittäin. Loistavaa sekin. Aamulla sain laitettua reilun vuoden tauon jälkeen eräät farkut jalkaani ja pystyn istumaan housuissa ilman, että tissien ja housunkauluksen väliin muodostuu inha läskimakkara. How fabulous is that!?!!

Näihin loistotunnelmiin on hyvä lopetella. Palaan reissusta ensi viikon lauantaina, joten palaan kanavalle viimeistään seuraavana maanantaina viikkopunnituksen ja viikon liikuntojen merkeissä. Adios!

Mainokset

One Response to “Talviloma”

  1. Sotanorsu Says:

    Itse odottelen hetkeä, jolloin farkut ei purista pelastusrengasta vyötäröltä näkyviin. Onnittelut siis sinulle.

    Kävin lukemassa muutaman jutun blogistasi, ja tarkoitus olisi syventyä vielä paremminkin.

    Hauskaa lomaa!


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s