Home

Päivä 28.

01.02.2010

Vaikka herätyskello ei ollut herättämässä niin heräsin silti siihen pieneen naksahdukseen, minkä kello pitää viisareiden osoittaessa kelloon asetettua heräämisaikaa. Sunnuntaiaamu, klo 7.00. Yritin ajatella väsyttäviä asioita, mutta jotenkin päädyin pohtimaan leipoisinko mieluummin pullia vai sämpylöitä. Pullanleipomisesta oli ollut puhetta aiemmin viikolla, mutta en ollut suostunut. Mutta voisihan sitä nyt miehelle pullat pyöräyttää sunnuntain kunniaksi? Sitten muistin, että maanantaina on punnaripäivä! Joo ei mitään pullia nyt, hittolainen. Minähän imaisen jo puolet taikinasta, ennenkuin pullat ovat saaneet edes minkäänlaista muotoa. Puolitoistatuntia pyörin sängyssä, pullat mielessä, kunnes nukahdin uudelleen. Kun heräsin seuraavan kerran kello olikin jo puoli yksitoista.

Aamiaisen jälkeen alettiin suunnitella hiihtolenkkiä. Oltiin yritetty mennä hiihtämään Halssilaan jo lauantaina, mutta siellä oli jotkut hiihtokilpailut. Päätettiin yrittää nyt uudelleen, paremmalla onnella. Hiihdettiin reilu 10 kilometriä vähän reilussa tunnissa. Lunta satoi silloin tällöin, mutta siitä ei ollut suurempaa haittaa.

Kotona oli ruoka onneksi lämmitystä vaille valmis! Koska nukuimme niin myöhään, niin lounas jäi välistä ja välipalakin oli melko mitätön. Päivällisen jälkeen olikin vuorossa Sydämen asialla, kun se jäi perjantaina katsomatta. Loppuiltana ei sitten paljon enää tapahtunutkaan.

Sunnuntain ruuat:

  • Aamulla: Ruispalan molemmat puolet, 1 kananmuna, 2 viipaletta saunapalvia, 2 viipaletta light-emmentalia, tomaattia, kahvi maidolla
  • Välipala?: Ennen hiihtolenkkiä ½ banaani
  • Päivällinen: Burgundinpataa, vähän perunamuusia, kasvissuikaleita, kurkkua, rasvatonta maitojuomaa 2dl
  • Iltapala: Kaurapuuro, maitojuomaa 1,5dl

Ruuat yhteensä 1100kcal
Liikunta 640kcal

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s