Home

Blogipäivitystä

29.12.2009

En pitänyt edellisestä blogipohjasta lainkaan, joten vihdoin sain vaihdetuksi uuden tilalle.  Tämä uusi on toivottavasti miellyttävämpi silmälle, jolloin lukeminen helpottuu. Laitoin myös painotikkerin, joka toivonmukaan siivittää minut tehokkaammin pudottamaan tätä jumalatonta ihramäärää. En ollutkaan tajunnut kuinka olen syksyn ja varsinkin joulun aikana lihonut..

Käytiin eilen hiihtämässä ja mukavaa oli. Vaikkakin lunta sateli koko matkan hiljakseltaan, niin ei se oikeastaan häirinnyt, paitsi alamäissä. Mikäli tänään ei sada hirveästi lunta, niin toivon pääseväni tänäänkin hiihtämään.

Jouluruuista ei tunnu pääsevän eroon. Jo sunnuntaina tehtiin kinkusta pitsaa, eilen kinkkukiusausta ja tänään avokki keittelee hernesoppaa lopuista jämistä. Tiesin että kinkku oli täysin ylimitoitettu kahden (vaikkakin isoruokaisen) ihmisen joulupöytään. Toisaalta, tuolla tavalla sai kohtalaisen halvalla lihaa moneksi päiväksi. Kaupassa ei ole tarvinut käydä kuin ihan vähäsen aatonaaton jälkeen. Vaikka jouluna tuli syötyä porkkanaa ja lanttua laatikoiden muodossa, niin alan pikkuhiljaa kaivata oikeita, tuoreita vihanneksia. Eilen lievitin rehunälkääni pakastewokvihanneksilla, mutta en oikein osaa valmistaa niitä mitenkään maukkaasti.

Puhuimme hieman avokin kanssa, että koittaisimme vuoden alusta molemmat olla kevennetyllä ja alkottomalla linjalla. Pitäisikin nyt keksiä jostain hyviä kasvispitoisia reseptejä korvaamaan peruna yms. hiilarit ruuassa. Onko ideoita?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s