Home

Pipo kiristyy

22.12.2009

Niinkuin siinä ei olisi jo tarpeeksi, että itsekutomastani piposta tuli hivenen liian pieni. Puristava vanne pääni ympärillä vainoaa minua myös sisätiloissa. Stressihän se. Suurimmaksi osaksi työperäistä. Käväisin eilen Tampereella tekemässä kokeita väkkäriini ja kuvittelin naiivisti, että tänään on ihan rento päivä ja huomenna ei tartte tehdä mitään töihin liittyvää. Hehheh. Aamulla sähköpostiini tupsahti hyvän joulun toivotukset toiselta ohjaajaltani: viestissä oli kuusi eri nakkia, jotka minun tulisi tehdä 28.12. mennessä. Siis sain hommat tänään, ja mikäli tulkitsen kalenteria oikein, minun oletetaan käyttävän joulu”lomaani” töiden tekemiseen. Up yours!

No näiden pikkuhommien johdosta en tiedä kuinka pajon ehdin laittamaan kotia joulukuntoon. Tänään sentään sain silitettyä joululiinan ruokapöydälle, ja ostettua kinkun. Huomenna pitäisi valmistaa juustokakku (avokin toive), sekahedelmäkeitto, riisipuuro, kinkku sekä ehtiä imuroimaan, vaihtamaan petivaatteet ja koristelemaan kuusi. Onneksi töissä ei tarvitse mennä fyysisesti käymään, sillä voin tehdä niitä kotonakin.

Tämä kiire vaikuttaa minuun valitettavasti sillä tavalla, etten saa sitäkään vähää aikaiseksi, mitä normaalisti. Kun hommia on enemmän kuin joka sormelle, niin en enää kykene priorisoimaan niitä, vaan passivoidun sohvalla makaavaksi hylkeeksi. Olisin muuten imuroinut tänään, mutta pesin aamulla pyykkiä, enkä jaksa siirrellä pyykkitelinettä ja ovien päällä kuivuvia lakanoita pois imurin tieltä. plääh. Luojan kiitos ehdin viikonloppuna leipomaan muffinsit ja keittelemään avokille toffeeta.

Kaikesta huolimatta, pidän joulusta ja olen innoissani kun viime päivinä on satanut lunta reippaasti. Jos huomennakin tulisi kunnolla, niin joulunpyhinä voisi päästä jopa hiihtämään!

Rauhallista joulua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s