Home

Joululeivontaa

15.12.2009

Edellispostissa tuhersin itkua läskimakkaroistani ja nyt pohdin, mitä hyvää leipoisin jouluksi. Ei oo helppoa tämä ihmisen elämä.

Ajattelin tehdä ainakin taatelimuffinsseja, ne ovat toooosi hyviä 🙂 ja sen lisäksi meinasin tehdä herrasväen pikkuleipiä. Joku jouluinen hyydykekakkukin voisi olla paikallaan… Joulutorttuja en aio tehdä, sillä jotenkin niihin on mennyt maku. Nuorempana joulutortut olivat suurta herkkuani ja olisin pystynyt syömään niitä vaikka pellillisen yhdeltä istumalta. Nykyään voitaikina aiheuttaa lähinnä oksennusreaktion.

Torttuja, ei kiitos.

Mieli tekisi myös kokeilla konvehtien tekoa. En vain omista lämpömittaria, joten suklaan temperointi tuskin onnistuu. Voisihan suklaita toki säilyttää jääkaapissakin. Tai ehkäpä teenkin pienen satsin toffeeta?

Totuus on, että minulla ei ole yhtään ylimääräistä aikaa kokkailuille. Tulevana viikonloppuna pystyn tekemään jotain (ehkä noi muffet ja keksit) mutta alkuviikosta en ole edes kotona. Aaton aatto menee siivotessa ja aattona voin maksimissaan keittää riisipuuron. Eli se siitä konvehtien nykertämisestä.

Tällaista maisemaa tarjoilisi Whistler.

Jouluna voisi mennä lautailemaan, mikäli Himos saa rinteitä auki siihen mennessä. Varmasti saa, mikäli nämä pakkaset jatkuvat vielä ensiviikollakin. Lunta ei taida valitettavasti sataa niin paljoa, että pääsisi hiihtelemään. No, hiihdän sitten maaliskuussa Ylläksellä!

-Fantti

Advertisements

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s