Home

Viikon liikunnat + läskiahdistus

14.12.2009

Uusi viikko alussa ja koko viikolle luvassa kipakoita pakkasia. Heti kärkeen viime viikon (löysääkin löysemmät) liikunnat:

  • Ti: Juoksumatto + kuntopyörä yht. 30 min
  • Ke: Hiihto 2,5 h n. 16 km
  • La: Kävely 8 km
  • Su: Kävely 10 km

Aamulla panikoin, sillä en meinannut löytää mistään toppahousuja työmatkalle. Kellariin en jaksanut lähteä penkomaan, joten jouduin tyytymään vuosia sitten ostettuihin Skifi-merkkisiin toppahousuihin. Puvun takin olen jo käyttänyt puhki, mutta housut eivät koskaan saavuttaneet suurta suosiota. Olivat ne kai vähän pienet ostohetkelläkin (näin ainakin muistelen) mutta kun tänäaamuna änkesin hanuriani housujen sisään niin totesin olevani helvetin läski (tai sitten housut tosiaan kutistuvat kaapissa?!).

Sama läskiahdistus on jatkunut töissä koko päivän. Koko ajan saa olla kiskomassa farkkuja ylöspäin, ettei jenkkakahvat pullottaisi. Läskin häviämättömyyden laki kuitenkin sysää farkkujen vyötärön jossain vaiheessa tieltään johtaen siihen, että näytän typerältä läskimuffinsilta (kts. kuva alla) mistä tahansa suunnasta katsottuna. Selkäläskitkin ovat tehokkaan mättökuurin myötä intoutuneet kasvamaan ja oikeasti, minusta tuntuu, kuin hukkuisin tähän valtavaan ihramäärään! AAARRRGH!

Muffinssi

Onneksi saan avokin tänään kotiin, emme olekaan nähneet viikkoon ❤ Miehen läsnäolo hillitsee kovin tehokkaasti mättämistäni, enkä lähes koskaan syö liikaa (siis herkkuja tms.) kun mies on kotona. Yksinolo on minun pahin sudenkuoppa. Enkä edes syö yksinäisyyteen, vaan ihan silkasta syömisen ilosta, ja siitä ettei kukaan moralisoi! Siis kuinka tyhmä olenkaan??!!?!? Eikä minun mies edes moralisoi. En vain kehtaisi vetää pitsa-karkki-keksi-popcorn-övereitä hänen nähtensä.. No onneksi pitsa oli sentään itsetehtyä.. *huoh*

Tänään nousen tästä suosta, ja palaan terveellisten elämäntapojen pariin. Vihanneksia ja hedelmiä on ihan oikeasti ikävä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s