Home

Jouluhommia

14.12.2009

Kävin lauantaina kaupungilla katsastamassa joululahjoja läheisilleni. Homma tuntui jälleen kerran suunnattoman vaikealle. Kaikki lahjojeni saajat ovat aikuisia ihmisiä, jotka eivät tarvitse mitään. Yritä siinä sitten.. No äidille hommasin pehmeitä paketteja, isälle kirjan ja avokille… no enpäs sano, jos se vaikka eksyy tänne blogiin. Ostin myös joululahjan itselleni. Kyllä kait niin saa tehdä. Paketoin lahjan kuusen alle, ja sitten yllätyn jouluaattona 😀

Vietämme joulua kahdestaan avomiehen kanssa. Hän olisi tahtonut että lähdemme kaveriporukalla Rukalle joulunviettoon, mutta minusta jouluna kuuluu olla kotona ja ottaa rennosti. No hän käy Rukalla muutaman päivän ennen joulua ja tulee sitten aatoksi kotiin. Sopii minulle. Minulla on työmatka vielä jouluviikon alussa, joten on hyvä että avokillakin on jotain puuhaa. Työkiireet alkavat kyllä kohta olla sitä luokkaa, että en pysty tekemään enempää. No onneksi väitöskirjaurakkani alkaa kääntyä jo loppusuoralle (näin sanoo hän, jolla ei vielä ole ainuttakaan artikkelia julkaistuna), kunhan teen nyt hommia rivakasti, niin pääsen ehkä kirjoittamaan väitöskirjaa kesäloman jälkeen ja valmistuisin joskus vuoden 2011 alkupuolella. Sitä ennen siis pitää saada kolme artikkelia lähtemään, joista kaksi on jo hyvällä mallilla, mutta yhden mittaukset ovat vasta alussa..

Joulustahan minun piti kirjoittaa! Jouluviikolla aion ottaa keskiviikon ”omaa lomaa” ja silloin minun pitäisi tehdä kaikki jouluvalmistelut. Ruuat, siivous (viimeistään), kuusi, joululiina ruokapöytään jne.. No enköhän minä selviä. Jotain toki voisin tehdä jo edellisenä viikonloppuna, jos ehdin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s