Home

Työstressiä

24.11.2009

Mikä on pyöreä, makeanhimoinen sekä tuskastunut ja surffaa työajalla höpösivuilla? Työstressistä kärsivä fantti. Kaikki energia menee taas töiden välttelyyn, sillä tuntuu jälleen siltä, kuin minun pitäisi venyä yli-inhimillisiin suorituksiin. Työn alla tällä hetkellä ovat:

1) Artikkeli nro. 1, johon täytyy metsästää kemian alan lähteitä 50-luvulta saksankielisistä lehdistä (johtaa lopulta sotaan tuulimyllyjä vastaan eri viittausohjelmien yhteensopivuusongelmien saralla).
2) Artikkeli nro. 2, joka on täysin kesken, sillä en ole ehtinyt pohtimaan mitkä olisivat lopulliset johtopäätökset, joita tuloksista voi vetää. Lisäksi data on virhealtista ja muutenkin kenkkumaista, sekä ohjaajani kommentoima versio on niin tuskastuttavan raivostuttavaa luettavaa visuaalisesti (punaista fonttia, alleviivausta, kursiivia, erivärisiä highlighteja, kommenttilappusia…) etten kykene edes aloittamaan korjausehdotusten selvittelyä.
3) raportti väitöskirjan seurantaryhmälle kuluneen vuoden tutkimuksen etenemisestä ja tulevaisuuden suunnitelmista.
4) kahden proteiinin tuotto ja putsaus riittävässä määrin joulukuun puoleen väliin mennessä, jotta pääsen sitten mittailemaan protskuillani. Puhdistuksessa käytettäviin laitteisiin on hemmetinmoinen tunku, joten vietän tod.näk. lähitulevaisuudessa viikonloppuja laitoksella.
5) kolmannen proteiinin kloonaus, tuotto ja putsaus yllä mainittuun ajankohtaan mennessä…

Hätäkös tässä..

Tähän asti tehdyt hommat:

1) Tutkijakoulun talvitapaamiseen valmis posteri!

Oikeasti, pää hajoaa! Antakaa karkkia nytheti!

No eilen oli taas pumppipäivä ja laitoin vähän lisää painoja ojentajaliikkeeseen. Nyt tuntuukin mukavasti lihaksissa, että jotain on tullut tehtyä. Tänään ajattelin pitää lepopäivän liikunnasta. Illalla tulee mukava putki tv-ohjelmia, joiden parissa aion rentoutua: Salkkarit, Vain muutaman huijarin tähden sekä Pako. Iltaruuaksi tiedossa olisi kanasalaattia, nam!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s