Home

Naamaongelma

18.11.2009

Minulla on yleensä ihan nätisti käyttäytyvä naama. Välillä kuitenkin nassuni alkaa kiukutella ja pukkaa pintaan ihmeellisiä kuivia näppylöitä. Näitä näppylöitä ei kannata puristella, sillä siitä ne muuttuvat vain punottaviksi ja kipeiksi. Olen järkellyt, että näppylät ovat indikaatio liian pintakuivasta ihosta.

Aiemmin esittelemäni Cliniquen tuotteet ovat oikeastaan aika voimakkaita, enkä oikein osta ajatusta, että kolmivaiheinen ihonhoito-ohjelma kannattaisi suorittaa täysimääräisenä sekä aamuin että illoin. Ainakaan oma pärstäni ei sitä kestä. Talven tullen olen alkanut haikailemaan kosteuttavamman naamarasvan perään, sillä Dramatically different moisturizing lotion on oikeastaan tarkoitettu pohjustamaan varsinaista kosteusvoidetta. Pidän kuitenkin DDML:n keveydestä ja imeytymiskyvystä. Kammoan ajatusta hengittämättömästä kelmusta kasvoillani, jonka valitettavan useat kokeilemani naamarasvat ovat iholleni tuoneet.

Eilen illalla hylkäsin Cliniquen ja pesin naamani Favoran 3in1 puhdistusgeelillä:

Favora 3in1

Tämän aineen koostumus, haju ja pesutulos (sekä INCI) muistuttivat hämmästyttävän paljon pari vuotta sitten käyttämääni Erisanin kasvojenpuhdistusgeeliä:

Erisan Hoitava puhdistusgeeli

Erisan Hoitava puhdistusgeeli

Favoran rasvainen puhdistusgeeli ei vaikuta kovinkaan lupaavalta, kun ainetta truuttaa tuubista. Jälkeenpäin kasvot tuntuivat kohtalaisen raikkailta, vaikkakin ohut rasvainen kalvo tuntui jääneen kasvoille. Silti naamaa myös hieman kiristi. Tuotteessa kerrotaan, ettei kasvovettä tarvita puhdistuksen jälkeen. En laittanut vaikka mieli teki.

Koska tarkoitukseni oli antaa naamalleni rasvakylpy, en laittanut DDML:ää vaan otin ronskin otteen Erisanin Kosteuttavasta perusvoiteesta ja hautasin naamani paksuun rasvakerrokseen

Erisan Kosteuttava perusvoide

Pakkauksessa sanotaan, että rasvaa voi laittaa naamaan, käsiin ja vartalolle. Käsiin tämä toimii aika hyvin ja yllätyin, kuinka nopeasti rasva upposi naamaani (kykenen näköjään absorboimaan sekä ulkoisen että sisäisesti nautitun rasvan huipputehokkasti..). Ennen nukkumaanmenoa toistin rasvausoperaation ja jälleen rasva imeytyi kohtalaisen nopeasti. Pelkäsin kyllä, että aamulla herään pitsanaamana. Olin sentään laittanut kahdesti paksun kerroksen rasvaista rasvaa, joten ihon hengittävyys ei ehkä ollut paras mahdollinen.

Aamulla naama oli vielä kovin rasvaisen tuntuinen. Vetelin ylimääräiset rasvat pois Cliniquen kasvovedellä, ja päälle laitoin DDML:ää. Kävelin rivakasti töihin ja perille päästyäni muistin, miksi olin alunperin siirtynyt DDML:ään. Naamani kylpi hiessä ja yön aikana imeytynyt rasva pursusi ulos naamastani. MIKÄÄN ei ole niin inhottavaa, kuin hikoilla naamarasvaa! En siis suosittele Erisanin kosteuttavaa perusvoidetta naamarasvaksi.

Nyt pyhä tehtäväni olisi löytää kosteusvoide joka kosteuttaa, imeytyy hetkessä, eikä tursua ulos huokosista, jos vähän työmatkalla syke kohoaa.

Ehdotuksia otetaan vastaan!

Mainokset

One Response to “Naamaongelma”

  1. Mirjami Says:

    Pakko sanoa, ett viime aikoina on kirjoitusten taso noussut ja reilusti.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s