Home

Pumppitunnelmia

17.11.2009

Eilen oli jälleen pumppipäivä ja samaa ohjelmaa tehtiin jo ties kuinka monetta kertaa. Lähdin kotoa liian myöhään, enkä ehtinyt jonottamaan levypainoja vaan jouduin tyytymään kahteen voimatankoon, 6kg ja 8kg. Hyvin noillakin pärjää, mielestäni. Minä käytän pumpissa seuraavia painoja (suluissa eilen käytetyt painot):

  • Reidet 15 kg (eilen siis 14kg)
  • Selkä 10kg (8kg)
  • Rinta 7kg (6kg)
  • Ojentajat 5kg (6kg)
  • Hauis 7kg (8kg)
  • Olkapäät 5kg (6kg)
  • Askel kyykky ei painoja
  • Vatsat ei painoja

Olen käynyt tuolla pumpissa nyt kerran viikossa koko syksyn ajan, mutta en oikein tiedä olenko edistynyt. Edistystähän ei tule, ellei lisää painoja ja minä en ole uskaltanut hirveästi lisätä painoja, sillä en vielä kuitenkaan niin hyvin osaa arvioida, paljonko jaksan tehdä. Ehkä selkein edistys on tapahtunut olkapäissä (ne olivatkin ihan kauhean huonossa kunnossa), sillä nyt jaksan jo tehdä koko kappaleen keston ajan toistoja, eikä tarvitse pitää omia taukoja. Pumppasin seuraavanlaisessa puvustuksessa.

Housut Nike, Paita Fransa

Tänä aamuna heräsin yllättävän vetreänä. Olin kyllä venytellyt illalla samalla kun katsoin huippista, mutta ihan uskomatonta, ettei missään lihaksessa tuntunut edellisillan pumppi. Taidan tosiaan ensi kerralla lisätä painoja. Aamu ei tuntunut valkenevan millään ja edelleen pihalla on aika pimeää.

Jyväsjärven rantaa Agoran puolelta

Työmatkalla nappasin kuvan Mattilanniemen sillalta. Jään päällä oleva vesikerros peilaa hienosti valoja. Pakkaset taitavat olla tosin hetkeksi förbi, joten eiköhän tuo jääkin tuosta vielä sula. Synkkään tiistaipäivään lähdin seuraavilla varusteilla:

"Päivän asu"

Eli nyt tosi toimissa Haloselta lauantaina ostetut farkut. Paita on ostettu Löytötexistä vuonna kirves. Paidan alla minulla on vielä harmaa, LOGGin puuvillatoppi. Kengät, jotka eivät edes erotu kuvassa, on ostettu Top Sportista.

Eilisen kalorit 1477. Tämän päivän liikunnoista ei ole vielä mitään tietoa, eikä kyllä ruuistakaan, sillä unohdin lompakkoni ja jatko-opiskelijakorttini kotiin… Täytyy vissiin lähteä kerjuulle, että saa edes jotain syömistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s