Home

Laukku, mihin mahtuu kaikki tarvittava

14.11.2009

Jokaisella naisella pitää olla laukku, johon voi tarpeen tullen sulloa hieman enemmänkin tavaraa. Laukun tulee silti näyttää hyvältä, eikä kainalossa kannettavalta varastolta. Minä omistan kaksi tällaista olkalaukkua. Toinen ostettu ranskalaisesta putiikista 60e (oli alennuksessa, oikea hinta taisi olla n. 100e), toinen taas on kirpparilöytö 6e.

laukut

Punainen laukku putiikista, musta kirpparilta

Rakastuin tuohon punaiseen laukkuun ensinäkemällä! Selkeä, mutta mielenkiintoinen muotoilu, sekä hienostunut punainen väri iskivät täysillä. Laukku on paksua nahkaa, joten se pitää hyvin muotonsa. Sisällä on kaksi erillistä lokeroa, joiden välissä on vetoketjullinen tasku. Myös kännykkätasku löytyy, sekä toinen, vähän isompi tasku ilman vetoketjua. Laukun molemmissa sivuissa on magneetit, jotka pitävät sivustojen ylimääräiset taitokset sievästi supussa silloin, kun lisätilaa ei tarvita. Ulkopuolelta löytyy myös kaksi vetoketjullista taskua, yksi laukun molemmilta puolilta. Ainoa miinus on, ettei minulla ole yksiäkään punaisia kenkiä, raivokkaista etsinnöistä huolimatta.

Musta laukku löytyi Seppälänkankaan kirpputorimarketista. Vaikka laukkua on selkeästi käytetty ahkerasti, ei se silti ole nuhjaantuneen näköinen, vaan pinta on pysynyt hyvänä. Tämä laukku on niin tilava, että sinne mahtuu tarvittaessa läppäri, akku, hiiri tms. Sisältä löytyy kännykkätasku ja yksi vetoketjullinen pikkutasku. Laukun ulkopuolella on yksi vetoketjullinen tasku.Tämän laukun miinuksena on hieman jäykähkö olkahihna, joka myös saisi olla vähän lyhyempi. Kuvassa olen taittanut hihnan piiloon laukun taakse.

Olen yrittänyt panostaa käsilaukuissa viimeaikoina määrän sijasta laatuun. Minulla on varmaan lähes jätesäkillinen halpoja, huonoja ja rumia muovisia käsilaukkuja, joita ei viitsi heittää pois, koska ne tavallaan ovat käyttökelpoisia, mutta joita en taatusti ikinä tule käyttämään. En kyllä ole vielä käyttänyt sitä kirpparilta löytämääni pikkulaukkua, mutta sitä sentään voisin kuvitella käyttäväni. Arkikäytössä minulla on musta, pieni, tekonahkainen käsilaukku, sekä Marimekon beige unikkokuosillinen olkalaukku.

Kuinka monta käsilaukkua nainen ylipäätään tarvitsee? Riippuu varmaan naisesta.

Fantti

Mainokset

One Response to “Laukku, mihin mahtuu kaikki tarvittava”


  1. Tt blogia voisin kyll seurata tarkemminkin.


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s