Home

Dagen efter

30.10.2009

Noh, mitään muutahan ei voi seurata ilmaisesta viinasta. Illalliset alkoivat klo 19. ja päättyivät 23. Toiset jatkoivat vielä iltaa, mutta minä kipitin kotiin. Kotona puhalsin alkometriin 1,6 promillea, ei mulla kyllä ole hajuakaan onko se mulle paljon vai vähän. Ilmeisesti paljon, koska heräsin yöllä oksentamaan. Hyi hemmetti. Mun sisäinen teini taas pääsi vauhtiin.

Onneksi tälle päivälle ei ollut mitään kiireellisiä hommia töissä, joten aika hyvällä omatunnolla pötköttelin aamulla puoli kymmeneen asti ja töihin pääsin vasta puoli yhdeksitoista. Koko päivän on ollut hutera olo, eikä se vieläkään ole mennyt ohi, vaikka kello on jo kahdeksan illalla. Ja huomenna pitäisi sitten olla taas juhlimassa, oi maksa parka… Taidan kyllä suosiolla ottaa iisisti huomenna, pahin jano tuli tehokkaasti sammutettua eilisiltana.

Tänään olen väkertänyt meetvursti-homejuusto pasteijoita sekä aprikoosihillotäytteisiä ”joulutorttuja”. Paistaminen jää kyllä huomiselle ja ovathan leipomukset sitten paremman makuisiakin, kun ovat lähes uunituoreita. Jotenkin se perinteinen nyyttärivieminen, sipsipussi, ei tuntunut houkuttelevalta, vaan mieleni teki leipoa jotain.

Huomenna käväisen aamulla labrassa tekemässä vähän hommia, ja sen jälkeen pitäisi käydä juoksemassa. Iltapäivällä lähdetäänkin sitten ajelemaan kohti mökkibileitä.

Hauskaa Halloweenia
-Fantti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s