Home

Työhön kuuluvaa oheistoimintaa

29.10.2009

Tänään polkaistiin käyntiin jokasyksyiset nanopäivät, eli Nanoscience Days 2009. Jyväskylän Nanotiedekeskus (Nanoscience Center) järjestää tapahtuman jo kuudennen kertaa. Kutsutut puhujat tulevat ympäri maapalloa, ja puhuvat nanotutkimuksesta kemian, fysiikan tai biologian näkökulmasta. Itse kävin aamupäivällä kuuntelemassa puheen koskien lupaavaa syöpälääkettä. Iltapäivällä menen kuuntelemaan puhetta proteiinien laskostumisen dynamiikasta.

Nanopäivissä houkuttelevaa on ilmainen konferenssi-illallinen. Klo 18 alkavaa posterisessiota seuraa noutopöytäillallinen viineineen ja jälkiruokineen. Olen käynyt nanopäivillä jo neljänä vuonna ja illallisellakin kolmena vuonna. Ensimmäisenä vuonna olin vielä opiskelija, enkä uskaltautunut mukaan illallisille, vaikka olisinkin ollut siihen oikeutettu.

Posterisessio

Tästä seuraa, että maanantaina tehty naiivi liikuntasuunnitelma karahtaa tänään kiville raskaasti. Joudan olemaan kotona vain pari tuntia töiden jälkeen, ennenkuin pitää taas lähteä (edustavan näköisenä, ei juuri jumpasta paukahtaneen näköisenä) työhön kuuluvaan oheistoimintaan. Tänään ei siis tule muuta kuin hyötyliikuntaa kävelyn muodossa, kuusi ja puoli kilometriä. Monessa eri osassa tosin.

Muitakin jatko-opiskelijoita minun lisäkseni on menossa illallisille, joten tiedossa on luultavasti ihan hauska ilta. Toivottavasti osaan nauttia punaviiniä kohtuudella, sillä huomennahan on kuitenkin työpäivä. Ja lisäksi alkoholin nautiskelua on luvassa viikonloppuna mökkibileissä, joten tänään tosiaan pitäisi olla hillitysti.

Fantti

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s