Home

Operaatio kilot kuriin

26.10.2009

Eipä paljoa tarvitse ihmetellä mistä meikäläisen kilot ovat peräisin, jos vaikka lukee nuo mun alemmat postaukset… Rakastan hyvää ruokaa ja pidän kokkaamisesta. Viikolla en oikein ehdi mitään ihmeempiä ruokia väsäilemään, ja usein ruuan laitto viikolla jääkin avomiehen kontoille. Hän osaa kyllä kokata eikä minulla ole mitään sitä vastaan, että saan tulla kotiin valmiin ruuan ääreen.

Viime viikko oli älytöntä mättämistä ja yhtä suurta repsahdusta. Outoa oli se, ettei paino juurikaan muuttunut suuntaan eikä toiseen. Viimeviikolla tungin naamaani 2,5l suklaajäätelöä, 1 pss irtokarkkeja (ehkä 80g), 2 lakupatukkaa, 1 pätkis, sekä viikonlopun leipomuksia. Niin ja menihän tuota alkoholiakin: 1 lonkero, 5 lasia punaviiniä, 3 pina coladaa. On siis jumalaton ihme, ettei paino ole käytännössä muuttunut mihinkään.

pätkis

Pätkis

kuva täältä

Tämä koko repsahdus alkoi jo 15.10. jolloin lähdin työreissulle Tampereelle ja jäin sen jälkeen viikonlopuksi kahden ihanan ystäväni luokse. Siellä vasta tulikin mätettyä KAIKKEA, ruokaa ja juomaa. No hauskaa meillä oli, joten sitä viikonloppua en ikinä tule katumaan. Sen sijaan koko viime viikon jatkunut älyvapaa, lähes mekaaninen mättäminen kaduttaa. Eipä tuota mennyttä voi muuttaa, joten katse on suunnattava eteenpäin. Aamun aloitin Reissumiehellä, teellä ja mandariinilla (klo 7.00) ja nälkä on jo nyt (klo 8.20).

Tämän viikon liikuntasuunnitelma näyttää seuraavanlaiselta:

ma: Pumppi 60min
ti: Hölkkä/sauvakävely 60min
ke: lepo
to: Step-aerobic, 60min
pe: Step-aerobic, 60min
la: Hölkkä 60min
su: lepo

Lauantaina ollaan menossa mökkibileisiin, joten sunnuntaina on aivan satavarmasti lepopäivä (vaikka eipä kroppa kyllä krapulassa hirveästi pääse lepäämään). Näitä ihme ryyppäjäisiä on tänä syksynä ollut ihan kauhean paljon. Ei oikeastaan motivoi paljoa edes laihdutella, kun tietää, että kohta on taas jotkut bileet. Heinäkuun lopusta sain tehtyä yhtenäistä laihduttamista syyskuun alkuun (sitten lähdettiin Kyprokselle) ja onnistuinkin kadottamaan lähes 7 kiloa, mutta näistä kiloista on takaisin tullut ainakin 3. Perhanan läski, miksei se voi pysyä poissa jos sen on kertaalleen saanut hävitettyä?? Tuon ulkomaan reissun jälkeen olen vain sahannut eestaas ja ryypännyt ainakin kahtena viikonloppuna kuukaudessa 😦

viini

Sound of South

Kuva täältä

Lähtötaso on siis BMI 29,7. Suunta saatava alaspäin mahdollisimman pian.

MöhköFantti

Mainokset

2 Responses to “Operaatio kilot kuriin”

  1. Outi Says:

    Ja suuntahan lähtee alaspäin, kun tosissaan päättää! nimimerkillä BMI 29,2 ja suunta alaspäin 🙂


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s