Home

Lämpöiset raitasukat

24.10.2009

Pidän kaikenlaisesta näpertelystä, kuten askartelusta, virkkauksesta, maalauksesta, piirtämisestä ja neulomisesta. Varsinkin syksyisin innostun sukkien kutomisesta. Tekisin sitä varmasti enemmänkin, mutta saan niskani aina julmetun kipeiksi muutaman päivän intensiivisen tikuttelun jälkeen.

Tällä hetkellä tekeillä ovat siniruskeat raitasukat avomiehelle. Toinen sukka valmistui viime viikonloppuna kun olin vanhempieni luona mökillä. Sienestyksen ja marjastuksen lomassa oli mukavaa tehdä neuletyötä.

1 sukka valmiina

1 sukka valmiina

Tuo sukka on neulottu Novitan 7 veljestä-langoilla, puikkokoolla 4. Kantapään olen tehnyt kaksinkertaisella langalla, sillä kokemuksesta tiedän, ettei yksinkertainen kantapää kestä kovin kauaa. Aloitin toisen sukan heti perään, mutta kuten tavallista, into loppui lyhyeen. Nyt yritän kerätä motivaatiota jatkaa tuo keskeneräinen yksilö loppuun, että voisin siirtyä neulomaan sormikkaita, johon on jo langat katsottuna.

Toista sukkaa on vasta vähän aloitettu

Toista sukkaa on vasta vähän aloitettu

Olen elämäni aikana kutonut yhden villapaidan, enkä taatusti aio enää ryhtyä niin isoon neuleprojektiin. Kaiken lisäksi paita on jäänyt isoksi, joten viisainta olisi purkaa koko hökötys ja tehdä langoista jotain uutta ja kivaa. En vain taida raaskia purkaa, kun olen nähnyt niin hitonmoisen vaivan joskus. Senpä vuoksi nykyään suosin lapasia ja sukkia, niille ainakin on käyttöä ja parin saa viikonlopun aikana hyvin tehdyksi (ainakin teoriassa :))

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s